Homestead House Milk Paint

     

Milk Paint is een verflijn met prachtige klassiek aandoende kleuren die je vaak nog in oude woningen tegenkomt. Het is gemaakt met 5 ingrediënten. Kalk, krijt, klei, caseïne (melkeiwit) en pigmenten. Het is een eeuwenoude verfformule! 

Melkverf  is een natuurlijke, milieuvriendelijke en duurzame manier om je huis en meubels te verven.  Het kan worden gebruikt op meubels, muren of houten oppervlakken, maar is het meest geschikt voor absorberende materialen zoals ruw hout, pleisterwerk en gipsplaten vanwege de watergevoelige eigenschappen. Op meubels en andere oppervlakken die in contact kunnen komen met water moet deze verf worden verzegeld met een aflak.Melkverf mengen

Het is echt een eenvoudige verf om te gebruiken en te mengen! Voeg gewoon gelijke delen water en poeder toe en roer een paar minuten. Het poeder absorbeert in het water en je houdt een crèmeachtige consistentie over. Het is niet zo dik als gewone verf, maar de dekking is uitzonderlijk. Voor een was- of vlekkeneffect voeg je meer water toe: 1 deel poeder op 3 delen water. Voor een structuur- en craqueléeffect meng je iets dikker dan de 1-1.

Milk Paint is verkrijgbaar in 50 gram en  330 gram.  Ben je opzoek naar een kleur uit de serie van Homestead House die niet in het assortiment zit. Dan kan ik die waarschijnlijk wel voor je bestellen. Neem gerust contact op. 

 

Sorteer op
© 2017 - 2024 Van Garen & Stof en Donna Colori Restyle. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel