Betalen & Verzenden

Betalen
Van Garen & Stof bied u de mogelijkheid in de vertrouwde internet betaal omgeving van uw eigen bank te betalen met IDEAL, en Creditcard.

Vooraf overmaken per bank

Maakt u de betaling liever zelf over per bank zonder tussenkomst van andere bedrijven. Dan kunt u gebruik maken van de overboek methoden van uw eigen bank.

Betalen aan de postbode
Betaald u liever bij ontvangst van uw bestelling contant aan de postbode. Dan kan dat.
Voor deze manier van bezorgen brengen wel de extra kosten in rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van de zending. Maar variëren gemiddeld tussen de €15,11 en €19,45 (inclusief BTW). De geadresseerde moet altijd tekenen voor ontvangst. Het verzenden is alleen mogelijk naar een adres binnen Nederland, postbus adressen zijn niet mogelijk. Bezorging in Nederland van maandag tot en met Zaterdag.

Uw pakket is te volgen met Track & Trace.

Verzenden
Na het ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk via Postnl of DPD naar je huisadres.

De code voor Track & Trace ontvangt u per mail zodra uw bestelling is afgegeven. 

  • Pakketjes binnen nederland, bezorgd op je huisadres, met Track & Trace zijn € 6,75 tot 10 kilo. Mocht je bestelling in een brievenbuspakketje passen dan betalen we het verschil aan je terug. 
  • Andere landen op aanvraag.

​Liever ophalen?
Dat kan ook. Kies bij betalen voor ophalen. Dan zet ik je pakketje klaar en maken we een afspraak wanneer je langs komt. Hoe je dat kan doen lees je bij vragen over je bestelling.

Heb je vragen of twijfel je of de verzendkosten wel kloppen neem dan als-je-blieft contact op via info@vangarenenstof.nl
 

*Gratis verzending bij bestellingen boven € 60.00 aan artikelen binnen Nederland.  Voor België is dat € 100.00

© 2017 - 2021 Van Garen & Stof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel