Retourneren & Klachten

U heeft de mogelijkheid om de door u bestelde en door ons geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan te melden voor retour zonder opgave van redenen. En 14 dagen om de artikelen retour te sturen. Artikelen die voor u zijn afgeknipt, of voor u zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de bijbehorende verpakkingen.
U mag de artikelen slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u de artikelen wenst te behouden. Als u van uw retourrecht gebruik wilt maken, dan dient u de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te retourneren.

De geretourneerde artikelen, inclusief eventuele door ons in rekening gebrachte verzendkosten worden bij een volledige retournering van uw bestelling binnen 30 dagen terugbetaald. De verzendkosten en het risico van het retourneren zijn voor uw rekening.

Uw bestelling wordt uiteraard met de grootst mogelijke zorg afgehandeld. Mocht u onverhoopt een klacht hebben over de door ons geleverde artikelen, bijvoorbeeld omdat wij een fout hebben gemaakt en/of er iets mis is met de geleverde artikelen, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk van u.

Als u iets wil retourneren of u heeft een klacht, neemt u dan eerst contact met ons op voor u actie onderneemt. Van Garen & Stof wil graag een goede oplossing met u bereiken. Wij willen u graag als tevreden klant terugzien!

Mocht het zo zijn dat wij er niet uit kunnen komen heeft u de mogelijkheid een klacht in te dienen bij het Europees ODR platform.

 

 

 

© 2017 - 2024 Van Garen & Stof en Donna Colori Restyle. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel