Over Liesbeth

 

Zullen we kennis maken?

Hoi ik ben Liesbeth

Van Garen en Stof is mijn online winkel. Ik ben inkoper, hoofd creatieve afdeling, ontwerpster, patroontester, chef magazijn, inpakster en fotograaf. Dit alles omdat Van Garen en Stof een eenvrouwsbedrijf is. Waar ik met heel veel plezier en passie aan werk.

Creatief zijn zit in mijn DNA. Het is ‘’my way of life’’

Handwerken, iets maken met je handen is belangrijk!

De liefde voor stofjes en garen en de beginselen van handwerken komen van mijn moeder. Door nieuwsgierig te zijn, proberen,  gewoon doen, en ook door uit te halen heb ik verschillende technieken leren kennen. Eigenlijk doe ik het nog steeds zo.

De technieken waarin in mijzelf kan verliezen zijn haken, breien, borduren, macrame, patchwork, quilten en tassen maken. Het is ontspannend en heerlijk om te doen.

Naast al het handwerk hou ik er ook van om woonprogramma’s te kijken, een boswandeling, brocante spulletjes, houtsnijwerk, kommetjes en gemberpotten.

Natuurlijk krijg ook voldoening uit mijn webshop, van klanten die mij het vertrouwen geven om hun bestelling bij mij te doen. Ik ga steeds meer terug kerende klanten zien, en dat maakt me heel blij.  

Ik hoop je tegen te komen in mijn webshop, of zomaar toevallig ergens onderweg.

Groetjes,

Liesbeth

Van Garen & Stof.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 Van Garen & Stof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel