Ultra Grip - voor gladde ondergrond

Artikel 3 van 7
€ 21,10 (inclusief btw)

Heb je een lastig te schilderen oppervlak? Met Ultra Grip kan Fusion™ zich hechten aan oppervlakken die normaal gesproken niet geschikt zijn om te schilderen, zoals gelakte oppervlakken, melamine, laminaat, metaal of glas.

Het kan lastig zijn om deze gladde hoogglanzende oppervlakken voor te bereiden voor verf, maar het is niet onmogelijk. Fusion dekt je! We hebben een hechtprimer voor oppervlakken die onmogelijk te schilderen zijn. Ultra Grip is onze hechtprimer op basis van 100% acrylhars. Denk eraan dat je eerste stap altijd reinigen met TSP Alternatief is, breng 1 tot 2 zeer dunne lagen Ultra Grip aan met een roller of synthetische borstel van hoge kwaliteit en laat het 's nachts of minstens (12 uur) drogen voor het beste resultaat. Laat minimaal 2 uur tussen de lagen Ultra Grip. De verf zal nu probleemloos aan het oppervlak hechten. Zie deze blog 
Hoe weet je of je Ultra Grip nodig hebt?
Doe een testlak. Als je afscheiding ziet zoals deze - we noemen het lacing, dan zit er iets op het oppervlak zoals wasresten of fabriekscoating zoals Teflon. Zorg ervoor dat je je werkstuk goed hebt schoongemaakt met TSP Alternative, doe je testpleister en als het vreet, breng dan 1-2 lagen Ultra Grip aan. De tweede laag Ultra Grip zou het rijgen moeten stoppen en je verf zal prachtig hechten.
Het aanbrengen van Ultra Grip met een applicatorpad of een vochtige autospons zorgt voor een gladde applicatie. Dit product is iets dikker en houdt van textuur, dus zorg ervoor dat je het glad aanbrengt.

© 2017 - 2024 Van Garen & Stof en Donna Colori Restyle. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel